32 danske ryttere er udtaget til Bogense

… grundlæggende er mine forventninger til rytterne at de yder deres bedste og får en rigtig god oplevelse ved at repræsentere Danmark på dansk grund, hvilket en masse danske tilskuere kan hjælpe dem til siger fungerende landtræner, Kim Petersen.

 


Foto: Paw Ager / 3rdrow.cc

 

Med kun 9 dage til World Cuppen i Bogense, har fungerende landtræner Kim Petersen udtaget rytterne der skal prøve kræfter mod verdens eliten. 32 ryttere er det blevet til fordelt på de 4 starter. Til udtagelsen siger Kim Petersen følgende; “Det er en kæmpe fornøjelse, at se den udvikling dansk cyklecross er igang med, og der har virkelig været kamp om placeringerne, specielt ved den nationale Ceramic Speed Cross Cup, hvor der har været stor tilslutning og kamp om hver en centimeter”.

Der er kommet flere ryttere til sporten og især i herre U19 og Dame-klassen har Kim set en stor udvikling, han fortsætter; “Vi har i Bogense lov til at stille med flere ryttere end normalt, og på baggrund af den store udvikling i netop U19 og dame-klasserne, kommer vi til at stille med historisk store hold her”.

Blandt de udtaget er der specielt 3 ryttere som stikke lidt ud; “I truppen har vi de kendte stærke MTB-profiler Annika, Sebastian og Simon, og det er selvfølgelig oplagt at tænke dem ind i resultater og præstationer d.19.november, men grundlæggende er mine forventninger til rytterne at de yder deres bedste og får en rigtig god oplevelse ved at repræsentere Danmark på dansk grund, hvilket en masse danske tilskuere kan hjælpe dem til”, afslutter Kim Petersen.

 

 

Glæder sig til hjemmebane

 

 

Vi har fået et par hurtig kommentarer fra 2 af de ryttere der skal stå på startstregen på havnekajen i Bogense.

“Jamen jeg er i bund og grund utrolig glad for at skulle deltage på hjemmebane, det var en udtagelse som jeg havde regnet med, men det er alligevel altid rart at få en bekræftelse. Udover det så tror jeg på at jeg har ramt formen relativt godt og ser mere end frem til at køre på søndag!  fortæller U23-rytter, Andreas Lund Andresen.

Blandt de nye navne på en World Cup startliste finder vi Jacob Lindsel, som for første gang skal prøve kræfter med de helt hurtige drenge.

“Det er lidt grænseoverskridende, men har valgt at tage det som en stor oplevelse – da jeg jo rent resultatsmæssigt jo ikke rigtigt har så meget at skulle sige i det selskab” fortæller Jacob Lindsel, som nemlig kommer til at dele rute med navne som Mathieu van der Poel og Wout van Aert.

 

Det udtaget ryttere er følgende:

 

Herre elite:

Kenneth Hansen
Tommy Moberg
Jacob Lindsel
Sebastian Fini
Morten Laustsen
Joachim Parbo
Niels Rasmussen
Nikolaj Østergaard

Dame elite:

Annika Langvad
Caroline Bohé
Malene Degn
Lisette Christensen
Mie Saabye
Margriet Kloppenburg
Rikke Lønne
Kristina Thrane

 

U23: 

Simon Andreassen
Andreas Lund Andresen
Jonas Lindberg
Snorre Larsen
Rasmus Gøtke
Oliver Errebo
Carl Sørensen

 

Junior:

Joshua Gudnitz
Alfred Christiansen
Mads Weiss
Ian Millenium
Simon Bak
Lucas Wulff
Christian Lesby
Mikkel Bertelsen
Mads Klinke.

 

Har du ikke hørt vores podcast hvor vi har snakket med Peter Ginnerskov fra Nordfyns Erhverv og Turisme, så kan du høre den HER.