Update fra den danske EM-lejr, Holland

Det danske landshold er landet i ‘S-Hertogenbosch, hvor det for alvor går løs imorgen. Hvis du ikke kan vente til imorgen, så har vi lidt insider-info fra den danske EM-lejr.

 

 

En lille update fra Jacob Lindsel fra ‘S-Hertogenbosch

 

 

Fredag

Med en tidlig afgang fredag fra Idrættens hus i Brøndby og med et par opsamlinger i Jylland, gik turen mod Holland og EM i cyklecross – helt præcist ‘S-Hertogenbosch, Rosmalen.

Turen gennem Tyskland gik legende let og med højt humør og røverhistorier (hvad der sker og bliver sagt i bilen bliver i bilen). Vi ankommer til hotellet ved 18-tiden i går aftes i en hyggelig lille by, hvor aftensmaden blev indtaget på en god kinesisk restaurant (masser af ris).

Seriøsiteten er i højsædet, men på en afslappet måde og med et glimt i øjet, hvilket der også statueret et eksempel på, da et par af juniorrytterne bestilte en isdessert… Den blev hurtigt konfiskeret og sendt til supporter teamet. Alle er her frivilligt, og med det samme mål for øje: at præstere bedst muligt!
Og så er det også de små ting som tæller. Derfor blev der også sagt pænt godnat kl. 22:00 og lyset blev slukket!

 

Lørdag

Idag lørdag, startede vi med en god morgenmad inden turen gik ud til løbsområdet, hvor vi skulle finde vores område og lige lurer lidt på ruten inden vi skulle prøve kræfter med den om eftermiddagen.

Et kort ryttermøde om dagens program og en let frokost før vi trak i cykeltøjet og alvoren begyndte at kunne mærkes.

Det er en fed oplevelse at se så mange ryttere i nationaltøjet trille ud på ruten. Der blev kigget på sving, sandstykker, linier på op/nedkørsler og drøftet hvad man mente var det bedste – og ikke mindst hurtigste.

Kan det betale sig at kæmpe for at blive på cyklen eller hurtigt hoppe af mens der stadig er noget moment. Til løbet imorgen kommer flere stykker nok til at give sig selv – for når første rytter laver en fejl vil alle bagved blive stoppet.

Der bliver kørt et par omgange og med lidt gas for lige at åbne op til benene efter den lange køretur om i går.

Vi er nu tilbage på hotellet igen, hvor der er lidt ryttere der skal have fikset lidt på deres cykler. Den evige snak går om dækvalg og dæktryk som også nok er det crossryttere taler mest om, når ikke lige snakken falder på alt muligt som intet har med cykling at gøre.

Nu venter vi på aftens menu: pasta med kylling og pesto.

Imorgen er det alvor!

/Jacob – @j.lindsel

 

Følg os på Facebook, Instagram og Youtube