TechTalk med Benjamin Justesen og Jacob Lindsel (Podcast)

Er du i tvivl om hvilken cykel eller hvilket hjul du skal vælge til den kommende crosssæson? Så får du måske svaret her. Paw har taget en snak med Benjamin Justesen og Jacob Lindsel om hvilket gear man skal vælge om det er high end eller på budget.

 

TechTalk med Benjamin Justesen og Jacob Lindsel

 

I 8. episode bliver der nørdet igennem på kontoret. Så hvis du ikke er til cross-nørderi, så skal du ikke trykke play, da du så vil kede dig den næsten 1,5 time. Er du derimod til snakken om fælge, bremser, rammer, pedaler, styr og dæk, så er det her podcasten for dig!

 

Episode 8 – TechTalk med Benjamin Justesen og Jacob Lindsel

 

 

Hør også podcasten på Spotify

 

Støt 3rdrow

 

Kan du lide hvad du hører, kan du støtte vores podcast ved at donere et beløb hver gang vi udgiver en ny episode. Du kan klikke på nedestående link og bestemme hvor meget du vil støtte med. Om de er 5, 10, 20 eller 50kr. du donere, så skal du vide at hver donation betyder rigtig meget for os.

Tusind TAK til de 13 der allerede donere til os!

 

STØT HER.

Følg os på Facebook, Instagram og Youtube