Manden bag Soigneur CX Cuppen (Podcast)

Navnet; Jacob Lindsel, siger dig nok noget, hvis du har kørt cross inden for de sidste par sæsoner. Hvis du først lige er begyndt at køre cross, så kommer du snart til at kende ham. Han er manden bag Soigneur CX Cup. Vi har snakket med ham om hvordan det hele startede, hvordan de er kommet hertil og hvor cuppen er idag.

 


Foto: Paw Ager / 3rdrow.cc

 

Episode 5 – Manden bag Soigneur CX Cuppen

 

 

Generalprøve på DM-ruten

 

Foto: Paw Ager / 3rdrow.cc

 

Traditionen tro, skydes Soigneur CX Cup igår i Albertslund. Denne gang dog ikke i September, som de andre år, men først i Oktober. Ruten plejer at være hård med

Har du tænkt dig at skulle køre Danmarksmesterne i denne sæson, har du nu muligheden for at afprøve ruten inden DM. Soigneur har nemlig fået lov til at lave 2. afdeling i Holbæk på den kommende DM-rute.

Til 3. afdeling prøves der endnu en ny lokation af. Der skal køres i Roskilde på Roskilde ringen. Sidste sæson blev der holdt et velgørenhedsarrangement derude, hvor folk var ellevilde med ruten, inkl. Jacob. Så jeg glæder mig til at se hvad den rute kan.

Finalen bliver heller ikke overraskende, holdt i Charlottenlund, ved siden af Café Jorden Rundt, som den plejer. Denne rute, kan både blive super hurtig med har også vidst sig at den kan blive rigtig hård og mudret.

 

Ekstra start for de nye ryttere

 

Foto: Paw Ager / 3rdrow.cc

 

Er du ny i crossen verden og synes du de andre kører en tand for stærkt, så har Soigneur, nu lavet en ny klasse, hvor de alle kan være med. Her må du både køre på cross og MTB, og få en føling med crossen, uden du skal være bange for at blive kørt ned bagfra. Fokus er nemlig at du skal prøve hvor fed crosssporten er.
Starten er til begyndere og motionister, hvor Herre/Dame/U15-starten er for de erfarne og tilsidst, prestige starten som er for de helt hurtige drenge og piger.

 

Datoer for alle afdelinger:

22. Oktober – Albertslund, Høgsbjerg – INFO og tilmelding
26. November – Holbæk, DM ruten
21. Januar – Roskilde, Roskilde Ringen
25. Februar – Charlottenlund, Finale Løbet ved Café Jorden Rundt.

 

Programmet på dagene, vil se sådan her ud:

10:00 – Indskrivningen åbner og ruten er åben for opvarmning
10:30 – 1. start: Begynder/Motion – MTB er tilladt i denne klasse!
11:35 – Ruten er åben for gennemkørsler for øvrige klasser.
12:00 – 2. start: Prestige
13:05 – Ruten er åben for gennemkørsler for øvrige klasser.
13:30 – 3. start: Herre, Dame og U15