Sillebro CX Classic kickstarter crosssæsonen 17/18

Crosssæsonen bliver skudt igang med Sillebro CX Classic d. 16. September i Frederikssund med Rasmus Berg i spidsen.

 

 

En ny klassiker er født

 

Rasmus Berg, som er en god ven af 3rd Row står sammen med DGI i spidsen for Sillebro CX Classic. “Et løb der er kommet for at blive”, siger Rasmus Berg, og henviser til førstepræmien som er en vandrepokal.
“Vi vil gerne starte crosssæsonen 17/18 med et brag af en fest og vise hvordan vi synes et crossløb skal være”, siger Berg og fortsætter; “Vi vil gerne få flere til den sport vi elsker, og få flere folk til at være en del af sporten”.

Sillebro har derfor også en EXPO-området som skal trække flere folk til, hvor Scott, Thomson, Challenge og den lokale Fri Bikeshop, udstiller deres cykler og gear. Fri Bikeshop vil også have en mekaniker i deres telt, som kan hjælpe med de sidste små justeringer inden starten går kl. 12.00.

 

 

Kaffe og belgiske vafler

 

Udover EXPO-område kommer der selvfølgelig også kaffe og belgiske vafler. “Det er selvfølgelig for at udbrede den fede crosskultur, hvor belgisk øl, kaffe og vafler hører til”, forklarer Berg og fortsætter; “Madvogn sørger vi også for, så der er noget til maven, efter man har brugt sin kræfter”.

 

Foto: Rasmus Berg

 

Grusgrav lægger scene løbet

 

Sillebro-ruten er placeret i en gammel grusgrav i Frederikssund, og byder på asfalt, grus, græs og singletracks. 50% af ruten bliver hurtig tons og de andre 50% bliver teknik, offcamber og bakker med højdemeter.

 

Foto: Rasmus Berg

 

Ruten er 2300 meter lang med cirka 18 hm pr. omgang. Af andre elementer kan der nævnes en strid løbebakke på 15m, 20m lang sandkasse, en 30m offcamber, belgier spiral og en stødt stigende græsopkørsel, som godt kan trække tænder ud efter 6-7 omgange.
Alt i alt en rute der er lavet for at få alle de klassiske cross elementer med.

 

 

Der er en dame- og en herreklasse med start kl. 12.00, hvor du har mulighed for at for kickstartet benene, så du er klar til resten af crosssæsonen. Er du den hurtigste, så er det dig der løber med vandrepokalen, for 1. gang til Sillebro CX Classic.

Har du ikke tilmeldt dig, kan du gøre det HER.

 

Adresse:

Ådalen, Kornvænget 4, 3600 Frederikssund

 

Følg eventet på Facebook HER.